Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΕΜΠΟΡΟΙ: ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ DUTY FREE

Την αντίθεση του στη δημιουργία καταστήματος αφορολογήτων ειδών, στην παλιά ιχθυόσκαλα, εκφράζει ο νέος πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου της Χίου Βασίλης Παπάς.
Παρά τα καθησυχαστικά σχόλια του δ/ντη των καταστημάτων κ. Γιώργου Βελέντζα,  ότι το κατάστημα δεν πρόκειται να πλήξει τα συμφέροντα των τοπικών εμπόρων, αντιθέτως θα λειτουργήσει σαν «δόλωμα, οι έμποροι ανησυχούν για την πτώση της κίνησης στα δικά τους καταστήματα. «Η συγκεκριμένη εταιρεία μόλις αντιλήφθηκε την αύξηση των τουριστών από τα απέναντι τουρκικά παράλια και το κέρδος που θα έχει, έσπευσε να εκμεταλλευτεί την χρυσή ευκαιρία που της προσφέρθηκε και από τις  τοπικές αρχές που της παραχώρησαν ένα χώρο – φιλέτο» δηλώνει ο κ. Παπας που φαίνεται σίγουρος ότι η λειτουργία των duty free  θα πάρει ένα μερίδιο από το τζίρο των τοπικών επιχειρήσεων.

Να σημειώσουμε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου διαμορφώνεται, μετά τις παραιτήσεις του Νίκου Δηράκη και του Μιχάλη Βορριά, ως εξής Πρόεδρος Βασίλης Παπάς, Γραμματέας Βάσω Βαμβούρη, Αντιπρόεδρος Γιώργος Κολάκης, Ταμίας Αλέκος Καββάδας και Μέλος Ρούλα Μπαχά
πηγή:patrida tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου