Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


Ο κύβος εριθφει .
Η πρώτη απόφαση τεχνικού χαρακτήρα πάρθηκε ήδη από τον νομάρχη και νεοεκλεγέντα δήμαρχο Πολύδωρο Λαμπρινούδη.
 
Το νέο 41 μελες δημοτικό συμβούλιο Χίου, θα συνεδριάζει στην σημερινή νομαρχία, (εκεί δηλαδή που συνεδριάζει τώρα το νομαρχιακό συμβούλιο).
Στις  υπάρχουσες 21 θέσεις,  μετά από σχετική διαρρύθμιση του χώρου, θα προστεθούν άλλες 20 στην πίσω πλευρά της δεύτερης σειράς των καθισμάτων.
Κατά την διάρκεια συνεργασίας που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον νέο περιφερειάρχη, ο κ. Λαμπρινούδης του ζήτησε επίσης στον ίδιο κτίριο να λειτουργεί και το γραφείο του προέδρου , ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρίσκεται σήμερα και το γραφείο του προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου.
Το γραφείο πάντως του δήμαρχου θα βρίσκεται στο σημερινό  δήμο Χίου, εκεί που είναι το γραφείο του κ.  Βρουλή, ενώ στον ίδιο χώρο, στον 1ο όροφο, όλα τα γραφεία, θα χρησιμοποιηθούν για τις υπηρεσίες του νέου δημάρχου.
Στον χώρο που συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο, θα συνεδριάζουν οι 15μελεις πλέον επιτροπές της νέας δημοτικής αρχής .
Στο ισόγειο του σημερινού δημαρχείου, θα εγκατασταθούν τα γραφεία των περισσότερων αντιδημάρχων , εκτός εκείνων που θα έχουν έδρες σε σημεία  της περιφέρειας, αφού από τον χώρο του ισόγειου θα αποχωρίσουν όλες οι δημοτικές υπηρεσίας που λειτουργούν σήμερα.
Την λύση χρησιμοποίησης της αίθουσας του σημερινού νομαρχιακού συμβουλίου για τις συνεδριάσεις του δημοτικού ( στον ίδιο  χώρο θα συνεδριάζει και το περιφερειακό συμβούλιο αν έστω μια φορά το χρόνο γίνεται στην Χίο),  ο κ Λαμπρινούδης θεώρει ως προσωρινή ( για τους πρώτους περίπου 10 μήνες),  αλλά στις δύσκολες εποχές που ζούμε,  μήπως εδώ κολλάει το ουδέν μονιμότερο του προσωρινού;
PATRIDA TV

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΙΟΥ,ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΤΕ?
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου